Laktosefri
Club sandwich med kylling, bacon, egg og aioli
4.19 (1458)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Urtemiks
1 pakke
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Egg
2 stk
Fullkornspita
4 stk
Tomater
2 stk
Tobladssalat
50 g
Aioli
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 950 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 106 g
- Protein: 66 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan kutte potetene i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Legg skivene utover et stekebrett, og vend inn olje og krydder. Stek dem i ovnen i 12–15 minutter, til de er gylne og sprø.
Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i to eller fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 25 minutter, til de er gylne og gjennomstekte (se tips). Vend urtemiksen inn i de ferdigstekte potetene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter, eller til det er sprøtt. Legg det over på et serveringsfat. Stek kyllingen 2–3 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg den over på fatet med baconet. Stek eggene som speilegg i 2 minutter, snu dem, og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Skyll og kutt tomatene i skiver. Skyll salaten. Del pitabrødene i to på midten, og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aiolien, og fordel salaten, tomatskivene, kyllingen, baconet og eggene på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen på toppen.
Vel bekomme!
God middag!