Roede
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert pulled pork med fullkornsris og sesamristet brokkoli
4.17 (517)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Fullkornsris
135 g
Vårløk
½ pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Brokkoli
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Olje
1 ts
Grønt eple
1 stk
Vårløk
½ pakke
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 603 kcal
- Fett: 18 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For mer saus, kan du tilsett 1–2 dl vann i formen med kjøttet, før du har det i ovnen.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll all vårløken. Kutt den grønne delen av vårløken i tynne skiver, og den nederste delen i grove biter. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og bland den nederste, grovkuttede delen av vårløken og hoisinsausen inn i kjøttet. Krydre med ønsket mengde av chiliflakene. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha sesamfrøene i stekepannen mot slutten av steketiden, og krydre med salt og pepper.
Kutt eplet i terninger. Topp brokkolien med eplet og den grønne delen av vårløken. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.
125 g Ris: 100 g Grønnsaker: 130 g Saus: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!