Hoisinglasert pulled pork med fullkornsris og sesamristet brokkoli
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert pulled pork med fullkornsris og sesamristet brokkoli

4.17 (517)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Fullkornsris
135 g
Vårløk
½ pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Chiliflak
½–1 pakke
Brokkoli
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Olje
1 ts
Grønt eple
1 stk
Vårløk
½ pakke
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 603 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 73 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For mer saus, kan du tilsett 1–2 dl vann i formen med kjøttet, før du har det i ovnen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll all vårløken. Kutt den grønne delen av vårløken i tynne skiver, og den nederste delen i grove biter. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og bland den nederste, grovkuttede delen av vårløken og hoisinsausen inn i kjøttet. Krydre med ønsket mengde av chiliflakene. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha sesamfrøene i stekepannen mot slutten av steketiden, og krydre med salt og pepper. 
 Kutt eplet i terninger. Topp brokkolien med eplet og den grønne delen av vårløken. Kutt limen i båter, og server båtene til retten. 
125 g Ris: 100 g Grønnsaker: 130 g Saus: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!