Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Egg·
- Gluten·
- Fisk
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- sweet chili-saus
- vann
Eggenudler
1 pakke
Rødløk
½ stk
Blomkålbuketter
1 pakke
Ytrefilet av svin i skiver
200 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Spinat
½ pakke
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Vann
1 dl
Soyasaus
1 ss
Sweet chili-saus
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen cashew - eller peanøtter liggende? Det passer godt i denne retten. Tilsett nøttene samtidig som du har i hoisinsausen.
Kok opp en liter med vann, ha i litt salt og kok nudlene i 3–4 minutter. Sil av vannet i et dørslag.
Del løk i skiver. Noen av blomkålbukettene kan være store, del dem da i to eller fire.
Skjær ytrefileten i strimler. La fettet sitte på, det er der smaken sitter.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne med olje. Stek kjøttet gyllent og ta det ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig. Stek blomkål og løk i 4–5 minutter. Ha kjøttstrimlene tilbake i pannen sammen med woksaus og vann. La woken koke i et par minutter til alt er varmt. Bland inn nudler og spinat, og vend om til alt er varmt.
Server wok med nudler, soyasaus og sweet chilisaus.
God middag!