Medisterkaker i soppsaus med brokkoli- og blomkålbuketter og rørte tyttebær

Medisterkaker i soppsaus med brokkoli- og blomkålbuketter og rørte tyttebær

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Saftige medisterkaker med en fyldig soppsaus er en liten smak av jul.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Bakepotet
1 stk
Sjampinjong
100 g
Medisterkaker
195 g
(Melk, Laktose)
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1070 kcal
  • Fett: 56 g
  • Karbohydrater: 105 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å spare litt oppvask, kan du koke brokkoli- og blomkålbukettene sammen med poteten de 4–5 siste minuttene av potetens koketid.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli- og blomkålbukettene.
 Kutt bakepoteten i seks eller åtte biter. Kok potetbitene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Børst soppen for jord, og del den i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 3 minutter, til den er gyllen. Legg soppen over på et fat.
Ha medisterkakene i stekepannen, og stek dem i 2–3 minutter på hver side. Ha soppen tilbake i pannen, og ha i soppsausen. Kok opp, og la medisterkakene trekke i sausen i omtrent 4 minutter, til de er gjennomvarme.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i 4–5 minutter. Hell av vannet, og la dem dampe fra seg i kjelen. 
Server de rørte tyttebærene til retten.
God middag!