Kylling i rød curry med kokosmelk og lime
Glutenfri
Laktosefri

Kylling i rød curry med kokosmelk og lime

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Denne enkle, men smakfulle middagen er en deilig thailandsk klassiker. Smaker av kokosmelk og sitrongress gjør retten helt uimotståelig.

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • salt
    • pepper
    Jasminris
    135 g
    Skivet kyllingfilet
    200 g
    Gul løk
    ½ stk
    Hvitløksfedd
    ½ stk
    Rød paprika
    1 stk
    Rød currypaste
    ½–1 ss
    Kokosmelk
    165 ml
    Lime
    ½ stk
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 849 kcal
    • Fett: 34 g
    • Karbohydrater: 72 g
    • Protein: 64 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha gjerne litt finhakket chili i curryen for mer futt.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 4 minutter, til den er gyllen, og legg den over på en tallerken.
    Skrell og finhakk løken og hvitløken. Rens og kutt paprikaen terninger. Stek grønnsakene raskt i samme panne som du stekte kyllingen. Ha i kyllingen, ½–1 ss av currypasten og kokosmelken. La kyllingcurryen småkoke i 2–3 minutter. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
    God middag!
    God middag!