Glutenfri
Stekt torsk med timian- og hvitløkspoteter, råkostmiks og kaperssmør
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
Mange herlige og friske smaker samlet i en rett. Øs det smeltede, krydrede og syrlige smøret over den stekte torsken.
Mange herlige og friske smaker samlet i en rett. Øs det smeltede, krydrede og syrlige smøret over den stekte torsken.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Kokte timian- og hvitløkspoteter
200 g
Kapers
1 ss
Torskefilet
165 g
Kryddersmør
½ pakke
Råkostmiks
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 669 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 44 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kapers har for noen en litt spesiell smak, og kan virke salte. Prøv deg litt frem med disse syrlige blomsterknoppene fra kapersbusken.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med poteter i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Finhakk 1 ss med kapers. Skyll fisken i kaldt vann, og tørk den lett med kjøkkenpapir. Varm opp en stekepanne med 1 ts kryddersmør. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side. Tilsett resten av kryddersmøret og kapers mot slutten av steketiden. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Den er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Ha råkosten i en salatbolle, og vend inn 1 ts valgfri eddik.
God middag!
God middag!