Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus
Laktosefri

Thaiwok med kyllingkjøttdeig

og soya- og ingefærsaus
4.14 (387)
Under 30 min
10 Ingredienser
En enkel hverdagswok med milde smaker. Den saftige kyllingkjøttdeigen tilfører mye god smak til woken.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • salt
  • olje
Rødløk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Lime
½ stk
Kyllingkjøttdeig
150 g
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
(Soya, Hvete)
Sukker
1 ts
Eggenudler
70 g
(Egg, Hvete)
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 905 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Liker du maten litt sterkere, kan du gjerne ha litt finhakket chili i woken.

Skrell og kutt rødløken og gulrøttene i skiver. Skyll og kutt pak choyen i strimler, og del limen i to.
 Varm opp en stor steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 3 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Del den opp i mindre biter med stekespaden. Krydre kjøttdeigen med litt salt, og stek den i 2–3 minutter til. Legg det over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek rødløken og gulrøttene i omtrent 3 minutter, til løken er gyllen. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen, og tilsett pak choyen og soya- og ingefærsausen. Kok opp, og smak til med saft fra limen og 1 ts sukker.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Del resten av limen i båter. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server limen, korianderen og peanøttene til retten.
Hvis du får rester, så pass på å avkjøl maten raskt slik at du kan spise den til lunsj dagen etter. 
God middag!