Laktosefri
Svinenakke i teriyakisaus med pak choy og sjampinjong
4.27 (289)
Under 20 min
8 Ingredienser
Svinenakken regnes som en av de saftigste stykningsdelene. Med asiatiske ingredienser som teriyakisaus og pak choy blir det en smaksopplevelse.
Svinenakken regnes som en av de saftigste stykningsdelene. Med asiatiske ingredienser som teriyakisaus og pak choy blir det en smaksopplevelse.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Svinenakke
150 g
Hvitløksfedd
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Pak choy
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Nudler
75–125 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 707 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Mat til overs? Da er det kort vei til stekte nudler. Varm opp en stekepanne til middels varme, og stek restene i et par minutter. Ha i et sammenvispet egg, og rør om til egget har stivnet.
Skjær kjøttet i strimler. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne båter. Rens soppen fri for jord, og kutt den i to. Skyll og kutt pak choyen i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i hvitløken og sjalottløken, stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Bland inn pak choyen og teriyakisausen. La det hele surre i 1 minutt. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene, salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Vel bekomme!
God middag!