Svinenakke i teriyakisaus med pak choy og sjampinjong
Laktosefri

Svinenakke i teriyakisaus med pak choy og sjampinjong

4.27 (289)
Under 20 min
8 Ingredienser
Svinenakken regnes som en av de saftigste stykningsdelene. Med asiatiske ingredienser som teriyakisaus og pak choy blir det en smaksopplevelse.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Svinenakke
150 g
Hvitløksfedd
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Pak choy
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Chiliflak
½ pakke
Nudler
75–125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 707 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mat til overs? Da er det kort vei til stekte nudler. Varm opp en stekepanne til middels varme, og stek restene i et par minutter. Ha i et sammenvispet egg, og rør om til egget har stivnet.

 Skjær kjøttet i strimler. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne båter. Rens soppen fri for jord, og kutt den i to. Skyll og kutt pak choyen i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i hvitløken og sjalottløken, stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Bland inn pak choyen og teriyakisausen. La det hele surre i 1 minutt. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene, salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Vel bekomme!
God middag!