Garam masala-kyllingsandwich med urtedressing, tobladsalat og tomat
4.08 (222)
Under 30 min
7 Ingredienser
En rask og enkel middag med masse smak av det indiske, varmende krydderet garam masala.
En rask og enkel middag med masse smak av det indiske, varmende krydderet garam masala.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Rustikke multibrød
2 stk
Sjalottløk
½ stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Garam masala-krydder
½ pakke
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Urtedressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 692 kcal
- Fett: 10 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 70 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag raita! Ha litt grovrevet agurk, garam masala-krydder, lime og mynte i urtedressingen.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Skjær kyllingen i mindre biter, eventuelt i to på tvers slik at bitene blir tynnere. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 1 minutt. Tilsett kyllingen og garam masala-krydderet, og stek videre i 4–5 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Skyll og tørk salaten. Kutt tomaten i tynne skiver.
Skjær brødene i to på tvers, og smør urtedressingen på snittsidene. Ha på salaten, tomaten, og garam masala-kyllingen.
Nyt middagen!
God middag!