Garam masala-kyllingsandwich med urtedressing, tobladsalat og tomat

Garam masala-kyllingsandwich med urtedressing, tobladsalat og tomat

4.08 (222)
Under 30 min
7 Ingredienser
En rask og enkel middag med masse smak av det indiske, varmende krydderet garam masala.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Sjalottløk
½ stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Garam masala-krydder
½ pakke
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Urtedressing
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 692 kcal
  • Fett: 10 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 70 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag raita! Ha litt grovrevet agurk, garam masala-krydder, lime og mynte i urtedressingen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
 Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Skjær kyllingen i mindre biter, eventuelt i to på tvers slik at bitene blir tynnere. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 1 minutt. Tilsett kyllingen og garam masala-krydderet, og stek videre i 4–5 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
 Skyll og tørk salaten. Kutt tomaten i tynne skiver.
Skjær brødene i to på tvers, og smør urtedressingen på snittsidene. Ha på salaten, tomaten, og garam masala-kyllingen.
Nyt middagen!
God middag!