15-20
Vegetar
Gnocchi med aromasopp, asparges og ruccola- og mozzarellasalat
Når gnocchien pannestekes, blir den krispy og smaker nydelig til mild mozzarella og friske grønnsaker.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- olje
- salt
- pepper
- smør
Gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g
Asparges og sopp
Asparges
100 g
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola- og mozzarellasalat
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 559 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 51 g
- Protein 20 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Gnocchi: Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
- Asparges og sopp: Brekk av den nederste trevlete delen av aspargesene, og kutt dem i fire. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt dem i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og aspargesen i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.
- Gnocchi, fortsettelse: Sil vannet av gnocchien, og drypp over litt olivenolje så den ikke klistrer seg sammen. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme igjen, og ha i litt smør. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, til den har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
- Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen i kaldt vann. Skyll og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en serveringsskål, riv mozzarellaen over ruccolaen, og topp med tomatene og balsamicovinaigretten.
- Buon appetito!