Urtemarinert svinenakke i maistortillaer med chilimajones og syrlig råkostsalat
Laktosefri
Glutenfri

Urtemarinert svinenakke i maistortillaer med chilimajones og syrlig råkostsalat

3.88 (144)
Under 20 min
7 Ingredienser
En sunn, rask og god hverdagsrett med et snev av fredagskos. En enkel middag rett i hånden!

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Lime
½ stk
Råkostmiks
1 pakke
Maistortillaer
4–5 stk
Svinenakke
150 g
Persillade
½ pakke
(Sulfitt)
Lime
½ stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 903 kcal
  • Fett: 58 g
  • Karbohydrater: 59 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm gjerne maistortillaene i en varm og tørr stekepanne i 30 sekunder på hver side.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Kutt limen i to. Bland sammen råkostmiksen og saften fra limen i en salatbolle.
Pakk maistortillaene inn i bakepapir, og varm dem i ovnen i 5 minutter.
Skjær kjøttet i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 4 minutter, til det er gjennomstekt. Krydre med persilladen, salt og pepper. Ta stekepannen av varmen, og la kjøttet hvile frem til servering.
Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene og chilimajonesen til retten.
God middag!