Teriyakistekt laksekjøttdeig i hjertesalat med jasminris, frisk mango og sesamfrø
Laktosefri

Teriyakistekt laksekjøttdeig i hjertesalat med jasminris, frisk mango og sesamfrø

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Jasminris
135 g
Mango
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Kvernet laksefilet
300 g
(Fisk)
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 652 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne med chilimajones eller hakket frisk rød chili for ekstra smak.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell mangoen, og kutt fruktkjøttet i små terninger. 
 Plukk bladene av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksedeigen i 2 minutter. Tilsett teriyakisausen, og del laksedeigen i mindre biter med en stekespade. Stek videre i 2–3 minutter.   
 Kutt limen i båter. Fyll hjertesalatbladene med risen, teriyakilaksen og mangoterningene. Dryss over sesamfrøene, og server limebåtene til retten.  
God middag!
God middag!