Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- soya,
- selleri
Basisvarer
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Ovnsbakte grønnsaker
Poteter
350 g
Sellerirot (Selleri)
300 g
Gulrøtter
200 g
Rødløk
1 stk
Olje
1 ts
Mager svinekam
Mager svinekam i skiver
300 g
Olje
1 ts
Saus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 535 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Ovnsbakte grønnsaker: Skyll og kutt potetene i båter. Skrell og kutt selleriroten og gulrøttene i biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre.
- Mager svinekam: Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 4 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
- Saus: Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
- God middag!
- Ovnsbakte grønnsaker og poteter: 300 g Svinekjøtt: 125 g Saus: 2 ss Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).