Pestofylte pastaputer med kremet sopp, bacon og paprika

Pestofylte pastaputer

med kremet sopp, bacon og paprika
3.9 (416)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Girasoli med pesto
1 pakke
(Egg, Gluten, Melk, Laktose)
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Sjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Baconterninger
½–1 pakke
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 583 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 46 g
  • Protein: 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne pastaputene inn i sausen!

 Tilbered pastaputene som anvist på pakken. Spar på litt av pastavannet før du siler av pastaen.
Skrell løken, og skyll og rens paprikaen. Børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen, løken og soppen i skiver. Skyll og finhakk gressløken.     
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 4–5 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha i løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 2–3 minutter, til grønnsakene er lett gylne. Vend inn creme fraichen og omtrent ½ dl av pastavannet, og gi det hele et rask oppkok. Smak til med salt og pepper, og vend inn gressløken rett før servering (se tips).
Med ønske om et godt måltid!
God middag!