Hoisinglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris

3.95 (332)
Under 20 min
7 Ingredienser
Pulled pork trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Servert med eksotiske smaker og en frisk appelsinsalat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Jasminris
135 g
Appelsin
1 stk
Agurk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 608 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 78 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn hoisinsausen. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell appelsinen, og skyll agurken og paprikaen. Rens paprikaen og kutt den, appelsinen og agurken i små terninger. Ha alt i en skål, og vend inn ønsket mengde av chiliflakene, 1 ss olivenolje og 1 ts eddik. Smak til med salt og pepper.    
God middag!
God middag!