Kremet pasta linguine med halloumi og fersk persille
Vegetar

Kremet pasta linguine med halloumi og fersk persille

3.92 (74)
Under 20 min
7 Ingredienser
Halloumi er en kypriotisk fastost som virkelig kommer til sin rett når den stekes. Denne retten er en kombinasjon av det beste fra både Italia og Kypros!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul løk
½ stk
Halloumi
200 g
(Melk, Laktose)
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 962 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 78 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og kutt løken i terninger. Kutt halloumien i små biter.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek halloumibitene i 1–2 minutter, til de er sprø. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen ikke må koke, da sprekker eggene.
 Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
God middag! 
God middag!