Laktosefri
Bánh mì med hoisinkylling, rask kimchi og chilimajones
4.32 (71)
Under 20 min
12 Ingredienser
Bánh mì er trendbagetten fra Vietnam. Her har vi fylt den med saftig kjøtt, lettsyltede og sprø grønnsaker og en god chilimajones.
Bánh mì er trendbagetten fra Vietnam. Her har vi fylt den med saftig kjøtt, lettsyltede og sprø grønnsaker og en god chilimajones.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
- olje
Grove bagetter
2 stk
Rødløk
½ stk
Reddiker
1 pakke
Delt kinakål
200 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Lime
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½ pose
Salt
½ ts
Skivet kyllingfilet
300 g
Hoisinsaus
½ pakke
Lime
½ stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 901 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også dele bagettene i to, og legge dem på et fat sammen med tilbehøret midt på bordet, slik at alle kan forsyne seg selv.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt reddikene i tynne skiver, eller i fire biter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Bland rødløken, reddikene, kinakålen og ønsket mengde av ingefærblandingen i en bolle. Vend inn soyasausen, litt saft fra den halve limen, sesamfrøene og ½ ts salt. Rør om et par ganger før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Tilsett hoisinsausen mot slutten av steketiden.
Kutt resten av limen i båter. Del bagettene nesten helt igjennom, og smør på ønsket mengde av chilimajonesen. Fyll bagettene med kimchien, hoisinkyllingen og litt saft fra limebåtene (se tips).
God middag!