Roede
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingspyd med krydret ris og agurk- og mangochutneysalat
4.23 (504)
Under 30 min
7 Ingredienser
Disse kyllingspydene er ferdigkrydrede og klare for grillen eller stekepannen. Den friske agurksalaten blir smaksatt av mangochutney og er nydelig tilbehør.
Disse kyllingspydene er ferdigkrydrede og klare for grillen eller stekepannen. Den friske agurksalaten blir smaksatt av mangochutney og er nydelig tilbehør.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Fullkornsris
135 g
Persillade
1 pakke
Gulrøtter
200 g
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Mangochutney
1 glass
Krydrede kyllingspyd
300 g
Olje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 600 kcal
- Fett: 10 g
- Karbohydrater: 88 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill kyllingspydene på grillen! Du kan også servere en lett dressing til retten.
Tilbered risen som anvist på pakken. Vend persilladen inn i den ferdigkokte risen.
Skrell gulrøttene og rens paprikaen. Kutt gulrøttene og agurken i strimler på langs med en grønnsaksskreller. Kutt paprikaen i strimler. Bland sammen grønnsakene, mangochutneyen, litt salt og pepper i en skål. La salaten stå på benken frem til servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte.
God middag!
125 g Ris 100 g Salat: 150 g Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!