Laktosefri
Asiatisk svinekam med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
4 (120)
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- olje
Svinekam
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Jasminris
135 g
Gulrot
1 stk
Grønt eple
1 stk
Lime
1 stk
Rødkål
100 g
Honning
1 pakke
Koriander
½–1 bunt
Chilimajones
½ pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 768 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist gjerne sesamfrøene gylne i en tørr stekepanne for ekstra god smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og lag lange bånd av gulroten med en grønnsaksskreller eller ostehøvel. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen, gulroten og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Hell over soya- og ingefærsausen mot slutten av kjøttets steketid. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene (se tips).
God middag!