Crispy kyllingburger med chilimajones, tomat, hjertesalat og potetskiver

Crispy kyllingburger med chilimajones, tomat, hjertesalat og potetskiver

4.21 (62)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Crispy kylling
300 g
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 757 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også sylte rødløken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La rødløken trekke i laken frem til servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.  
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt tomaten i tynne skiver. Skyll og kutt salaten i biter.
 Legg kyllingen på stekebrettet med potetene når det gjenstår 15 minutter av potetenes steketid. Stek kyllingen i ovnen med potetene, til den er gjennomvarmet. Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 4 minutter før servering.
 Smør chilimajonesen på hamburgerbrødene, og fyll dem med salaten, tomaten, løken og kyllingen. Server potetskivene til retten.  
God middag!