Steinovnsbakt pizza med skinke, rødløk, sopp og tomatsalat

Mat med barn

Steinovnsbakt pizza med skinke, rødløk, sopp og tomatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Mais
½ pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk)
Strimlet kokt skinke
100 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Mais
½ pakke
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Oregano
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 973 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 108 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt ovnen din går.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Hell laken av maisen.
 Fordel pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over den revne osten. Lag deres egne pizzaer, og topp pizzabunnene med valgfri topping av skinken, soppen, rødløken og halvparten av maisen. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
 Kutt enden av hjertesalaten. Skyll og kutt salatbladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha salaten, tomaten og resten av maisen i en serveringsskål, og drypp over litt olivenolje. 
 Bland rømmen og ønsket mengde av basilikum- og oreganokrydderet i en liten serveringsskål.
Vel bekomme!
God middag!