Roede
Glutenfri
Magre pølser med pannestekt spisskål, lettkremet potetsalat og tomatsalsa
3.98 (264)
Under 30 min
8 Ingredienser
Et magrere, men like godt og smakfullt, alternativ til grillklassikeren pølser og potetsalat. Servert med saftig spisskål og frisk tomatsalsa.
Et magrere, men like godt og smakfullt, alternativ til grillklassikeren pølser og potetsalat. Servert med saftig spisskål og frisk tomatsalsa.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Sjalottløk
1 stk
Lett urtedressing
75 g
Urtemiks
1 pakke
Spisskål
½ stk
Magre kjøttpølser
400 g
Olje
1 ts
Tomat
1 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 618 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
På grillen: Pensle kålen med litt olje eller margarin, og krydre den med salt og pepper. Grill eller stek pølser og kålen i 3–4 minutter på hver side. Pølsene skal være gjennomvarme og kålen lett gyllen og mør.
Del potetene i to. Kok opp potetene i lettsaltet vann, og la dem småkoke i 15–20 minutter. Hell av vannet, og skyll potetene i kaldt vann.
Skrell og finhakk sjalottløken. Bland sammen de kokte potetene med urtedressingen og sjalottløken. Krydre med urtemiksen, pepper og litt salt.
Del spisskålen i båter uten å fjerne stilken. Snitt pølsene.
Kutt tomaten i terninger og ha terningene over i en skål. Vend tomatsalsaen inn med tomatterningene.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje (se tips). Stek kålen i 3-4 minutter på hver side, til den er gyllen og mør. Krydre lett med salt og pepper. Legg kålen over på en tallerken. Stek pølsene i 3-4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme.
God middag!
150 g Potetsalat: 150 g Kål: 100 g Salsa: 4 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!