Kyllingpasta med fullkornspenne, spinat og revet Grande Premium
Roede

Kyllingpasta med fullkornspenne

spinat og revet Grande Premium
4.05 (296)
Under 30 min
13 Ingredienser
Dette er en enkel og god pastarett med kyllingkjøttdeig, tomat, spinat og erter. Smakfull og mettende.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
  • salt
  • pepper
Fullkornspenne
100–200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Urtemiks
1 pakke
Tomatpuré
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Moste tomater
½ flaske
Grønne erter
125 g
Olje
1 ts
Vann
2 dl
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 680 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen for seg selv i en stekepanne sammen med hvitløk. Vend den inn i pastaen et par minutter før servering.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og tørk spinaten, og kutt tomaten i terninger. 
 Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen, løken og hvitløken i et par minutter. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha i tomatpuréen, og stek videre i et par minutter. Vend inn grønnsaksbuljongen og de moste tomatene. Skyll tomatflasken med 2 dl vann, og ha det i kjelen. Kok opp, og la kjøttsausen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn de grønne ertene, spinaten og tomatterningene et par minutter før servering. Smak til med salt og pepper. 
 Topp retten med den revne Grande Premium-osten og chiliflakene.
100 g Tomatsaus med kylling og grønnsaker: 350 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 440 kcal.
God middag!