Pulled pork-burgere med søtpotetstaver og eple- og gulrotsalat
Roede
Laktosefri

Pulled pork-burgere med søtpotetstaver og eple- og gulrotsalat

4.06 (168)
Under 30 min
9 Ingredienser
En saftig og smaksrik pulled pork-burger med langtidskokt mørt kjøtt, toppet med råkostsalat og barbecuesaus, er deilig hverdagskos.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Søtpotet
1 stk
Olje
1 ts
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Lime
½–1 stk
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 668 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt søtpoteten i staver. Fordel stavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Stek kjøttet i ovnen i 15–20 minutter, til det er gjennomvarmt. Bruk to gafler til å rive det ferdigstekte kjøttet fra hverandre i mindre strimler. Rør inn barbecuesausen før servering, eller server den ved siden av.
 Skrell gulrøttene og sjalottløken. Skyll hjertesalaten og eplet. Grovriv eplet og gulrøttene på et rivjern. Kutt sjalottløken i tynne skiver, og hjertesalaten i tynne strimler. Bland alt sammen i en serveringsskål, eller legg grønnsakene på hvert sitt fat. Press over litt saft fra limen.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Sett sammen hamburgere av hamburgerbrødene, kjøttet og salaten, og server søtpotetstavene til. 
 Pulled pork: 125 g Burgerbrød: ½ stk Søtpotet: 80 g Salat: 150 g Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roedeappen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).  
God middag!