Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumolje og fersk mozzarella
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
Pannekaker
1 pakke
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Basilikumolje
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1244 kcal
- Fett: 79 g
- Karbohydrater: 85 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om det er barn rundt middagsbordet, kan du servere tomatsalaten separat. Da kan barna selv plukke det de vil ha på pannekakene.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet i ovnen, over eller under pannekakene, i omtrent 10 minutter, eller til det er sprøtt.
Skyll og kutt tomaten i store terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten.
Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
Del mozzarellaen i to, og så i tynne skiver. Server pannekakene med baconet, basilikumoljen, mozzarellaen og tomatsalaten.
Bon appétit!
God middag!