Laktosefri
Vegetar
Vegetarnuggets med asiatisk kålsalat og jasminris, servert med sweet chili-saus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Plantebaserte nuggets
300 g
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
Råkostmiks
150 g
Koriander
½ bunt
Cherrytomater
250 g
Lime
½ stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 759 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 122 g
- Protein: 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend korianderen inn i den asiatiske kålsalaten, hvis alle middagsgjestene liker det.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel nuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter. Snu på nuggetsene halvveis inn i steketiden.
Ha soya- og ingefærsausen i en serveringsskål, og vend inn råkostmiksen. Krydre med litt salt og pepper.
Skyll og tørk korianderen. Skyll og kutt tomatene i to eller fire. Kutt limen i båter. Server tomatene, korianderen, limebåtene, sweet chili-sausen og sesamfrøene til retten.
Nyt måltidet!
God middag!