Laktosefri
Linguine med pannestekt kyllinglårfilet og squash i paprikapesto-saus
4.21 (312)
Under 30 min
7 Ingredienser
Saftig kylling med en fargerik paprikasaus, proppfull av italienske smaker. Her får du en både enkel og utrolig god pastarett.
Saftig kylling med en fargerik paprikasaus, proppfull av italienske smaker. Her får du en både enkel og utrolig god pastarett.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- pastavann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
100 g
Hvitløksfedd
½–1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Smør
½ ss
Squash
½–1 stk
Sjalottløk
1 stk
Paprikapesto
½–1 glass
Pastavann
1 dl
Grana Padano
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1041 kcal
- Fett: 55 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil forenkle tilberedningen kan du også kutte kyllingen i små biter, og steke den med grønnsakene.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men spar på 1 dl av pastavannet.
Skrell og finhakk hvitløken. Krydre kyllingen med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha hvitløken og ½ ss smør i pannen mot slutten av kyllingens steketid, og øs smøret over kyllingen. Ha kyllingen over på en tallerken.
Skyll og kutt squashen i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken.
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek squashen og sjalottløken i 4–5 minutter, og vend inn paprikapestoen. Tilsett pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern over retten ved servering.
God middag!
God middag!