Linguine med pannestekt kyllinglårfilet og squash i paprikapesto-saus
Laktosefri

Linguine med pannestekt kyllinglårfilet og squash i paprikapesto-saus

4.21 (312)
Under 30 min
7 Ingredienser
Saftig kylling med en fargerik paprikasaus, proppfull av italienske smaker. Her får du en både enkel og utrolig god pastarett.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje
Pasta
100 g
(Hvete)
Hvitløksfedd
½–1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Smør
½ ss
(Melk)
Squash
½–1 stk
Sjalottløk
1 stk
Paprikapesto
½–1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Pastavann
1 dl
Grana Padano
½ pakke
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1041 kcal
  • Fett: 55 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil forenkle tilberedningen kan du også kutte kyllingen i små biter, og steke den med grønnsakene.

Tilbered pastaen som anvist på pakken, men spar på 1 dl av pastavannet.
 Skrell og finhakk hvitløken. Krydre kyllingen med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha hvitløken og ½ ss smør i pannen mot slutten av kyllingens steketid, og øs smøret over kyllingen. Ha kyllingen over på en tallerken.   
Skyll og kutt squashen i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. 
 Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek squashen og sjalottløken i 4–5 minutter, og vend inn paprikapestoen. Tilsett pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse. 
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern over retten ved servering.
God middag!  
God middag!