Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og ris
Glutenfri
Vegetar

Indisk vegetargryte

med tomatraita, cashewnøtter og ris
4.02 (186)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Basmatiris
135 g
Gulrot
1 stk
Gul løk
½ stk
Indisk vegetargryte
600 g
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Koriander
½ bunt
Cashewnøtter
1 pakke
(Cashewnøtter)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 769 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også rive gulroten og løken på et rivjern.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skrell og kutt gulroten og løken i små terninger (se tips). Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulroten og løken i omtrent 2 minutter, og ha over den indiske vegetargryten. Kok opp på middels varme under omrøring. Skru ned varmen og la gryten småkoke i 8–10 minutter. 
 Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper. 
 Topp retten med resten av korianderen, cashewnøttene og chiliflakene. 
God middag!