Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte
med tomatraita, cashewnøtter og ris4.02 (186)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Basmatiris
135 g
Gulrot
1 stk
Gul løk
½ stk
Indisk vegetargryte
600 g
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell
150 g
Koriander
½ bunt
Cashewnøtter
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 769 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også rive gulroten og løken på et rivjern.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulroten og løken i små terninger (se tips). Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulroten og løken i omtrent 2 minutter, og ha over den indiske vegetargryten. Kok opp på middels varme under omrøring. Skru ned varmen og la gryten småkoke i 8–10 minutter.
Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper.
Topp retten med resten av korianderen, cashewnøttene og chiliflakene.
God middag!