Laktosefri
Revet kyllingtaco med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Hvetetortillaer
4 stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Aioli
½ pakke
Røkt chilimix
½ pakke
Lime
½ stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 842 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 92 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt av skallet fra limen i maissalaten, men husk å skylle limen godt først.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie.
Ta kyllingen ut av ovnen, og riv kyllingen fra hverandre med to gafler. Stek kyllingen videre uten folie i 10 minutter, og varm tortillalefsene
i ovnen med kyllingen.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha maisen og tomaten i en bolle. Vend inn aiolien, og smak til med den røkte chilimixen, salt, pepper og saften fra den halve limen (se tips).
Skrell og kutt rødløken i strimler. Press litt limesaft over løken og vend sammen. Kutt resten av limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Server limebåtene, kålsalaten, korianderen og rødløken til retten.
God middag!