Revet kyllingtaco med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat
Laktosefri

Revet kyllingtaco med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete, Gluten)
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Røkt chilimix
½ pakke
Lime
½ stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 842 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 92 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt av skallet fra limen i maissalaten, men husk å skylle limen godt først.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie. 
Ta kyllingen ut av ovnen, og riv kyllingen fra hverandre med to gafler. Stek kyllingen videre uten folie i 10 minutter, og varm tortillalefsene i ovnen med kyllingen.
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha maisen og tomaten i en bolle. Vend inn aiolien, og smak til med den røkte chilimixen, salt, pepper og saften fra den halve limen (se tips).    
 Skrell og kutt rødløken i strimler. Press litt limesaft over løken og vend sammen. Kutt resten av limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Server limebåtene, kålsalaten, korianderen og rødløken til retten.    
God middag!