Cajun kylling med pasta linguine og feta- og spinattopping

Cajun kylling med pasta linguine og feta- og spinattopping

4.08 (157)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • olivenolje
  • salt
  • olje
Linguine
200 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Tomatpuré
2 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Kryddermiks med fennikel og pepper
½ pakke
(Sennep)
Pastavann
1 dl
Spinat
50 g
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 828 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 98 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en litt mer spicy tomatsaus tilsett litt av chiliflakene i tomatsausen.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet til sausen.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Kutt kyllingen i terninger. Ta vare på kraften i kyllingpakken.
 Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og squashen i 2–3 minutter. Ha i kyllingen og tomatpuréen, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatsausbasen, kraften fra kyllingpakken, 1 dl pastavann og kryddermiksen. Kok opp, og la sausen småkoke i 6–8 minutter. Smak til med litt salt og eventuelt mer av kryddermiksen. 
 Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten med fetaosten og 1 ss olivenolje i en skål. Bland inn chiliflakene, eller server dem til retten. Topp retten med feta- og spinattoppingen.
God middag!
God middag!