Vegetar
Kremet pasta med tofu, persille og frisk salat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Pasta
150–200 g
Egg
2 stk
Crème fraîche
150 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Gul løk
½ stk
Tofu
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 944 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Pisk sammen eggeplommene, crème fraîchen og Grande Premium-osten i en skål. Skrell og kutt løken i terninger. Tørk over tofuen med tørkepapir, og kutt den i mindre terninger.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank, og ha den over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek tofubitene i 3–4 minutter, til de er sprø. Vend inn egg- og crème fraîchesausen og løken. Smak til med salt og pepper. Sausen må ikke koke, da sprekker eggene.
Skyll og tørk tobladssalaten. Ha den over i en salatbolle, og topp med litt balsamicovinaigrette. Server salaten til retten.
Skyll, tørk og finhakk persillen. Strø persillen over pastaen før servering.
God middag!
God middag!