Roede
Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte
med kikerter, fullkornsris, salat og mangochutney4.12 (76)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
Fullkornsris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Mangochutney
½–1 glass
Yoghurt naturell
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 683 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 103 g
- Protein: 19 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke er glad i rå løk, kan du ha også ha den i vegetargryten. Varm da opp kjelen til middels varme, ha i litt olje, og stek løken i et par minutter. Tilsett vegetargryten, og følg deretter steg 2.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha vegetargryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring (se tips). La gryten småkoke på middels lav varme i 8–10 minutter, og smak til med salt.
Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomaten og agurken i terninger. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Bland grønnsakene i en salatbolle.
Server mangochutneyen og yoghurten til retten.
God middag!
100 g Gryte: 250 g Salat: 150 g Chutney: ½ ts Raita: 1 ts Energiinnhold: ca. 510 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!