Pulled pork i barbecuesaus med karibisk søtpotet- og maissalat
Laktosefri
Glutenfri

Pulled pork i barbecuesaus med karibisk søtpotet- og maissalat

4.15 (324)
Under 30 min
9 Ingredienser
Langtidsstekingen av kjøttet gjør det så mørt at det nesten smelter i munnen. Det har vi gjort på forhånd, du trenger bare å gi det en oppvarming.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Kanel
    • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
    • bakepapir (kan sløyfes)
    • salt
    • pepper
    • olivenolje
    • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
    • olje
    Sous vide svinebog med jalapeno
    300 g
    Barbecuesaus
    1 pakke
    Kanel
    ½ ts
    Søtpotet
    1 stk
    Røkt paprikakrydder
    1 pakke
    Mais
    1 pakke
    Svarte bønner
    1 pakke
    Tomat
    1 stk
    Lime
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 566 kcal
    • Fett: 21 g
    • Karbohydrater: 56 g
    • Protein: 39 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du ikke kanel, kan du droppe det.

    Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
     Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen og ½ ts kanel, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 10 minutter til, uten folie.
     Skyll og kutt søtpoteten i grove terninger. Fordel søtpoteten på en stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og paprikakrydderet. Stek søtpoteten i ovnen i 12–15 minutter, til den er mør.
     Sil laken av maisen og bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland sammen søtpotetterningene, maisen, bønnene og tomatterningene i en skål, og vend inn litt olivenolje, saften fra limen, salt og pepper.    
     Skyll og kutt salaten i tynne strimler. Drypp over litt olivenolje og valgfri eddik.
    Vel bekomme!
    God middag!