20-30
Glutenfri
Steinsoppkremet kyllingform med brokkoli, basmatiris og tomatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk,
- soya
Basisvarer
- vann
- soyasaus
- pepper
- salt
Basmatiris
Basmatiris
125 g
Steinsoppkremet kyllingform
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Matfløte (Melk, Laktose)
2 dl
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Vann
½ dl
Soyasaus (Soya)
½ ss
Tomatsalat
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 818 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 64 g
- Protein 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Steinsoppkremet kyllingform: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt løken i tynne skiver.
- Steinsoppkremet kyllingform, fortsettelse: Rør sammen matfløten, ½ dl vann, steinsoppulveret, buljongen, ½ ss soyasaus og litt pepper i en stor ildfast form. Krydre kyllingen med salt og pepper. Fordel kyllingen, brokkolien og løken i formen. Stek det hele i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
- Tomatsalat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen i en skål, og tilsett tomatterningene og balsamicovinaigretten.
- Vel bekomme!