Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
Laktosefri

Linguine med kyllingfilet og tomat

hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
4.21 (726)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Tomater
2 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Linguine
200 g
(Hvete)
Smør
1 ss
(Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 816 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La kyllingen hvile i 5 minutter før den skjæres i skiver.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
 Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 10–15 minutter. 
 Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten, og stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.
God middag!