Tortelloni med skinke og ost, kremet bacon, paprika og sopp
4.03 (128)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Tortelloni med skinke og ost
250 g
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Baconterninger
150 g
Crème fraîche
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 671 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eventuelle rester holder seg fint i en lufttett boks i kjøleskapet i noen dager.
Tilbered tortellonien som anvist på pakken.
Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen, løken og soppen i skiver. Skyll og finhakk gressløken.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha i løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 2–3 minutter, til grønnsakene er lett gylne. Ha baconet og grønnsakene i en stor serveringsskål, og bland inn crème fraîchen og gressløken. Smak til med salt og pepper.
Med ønske om et godt måltid!
God middag!