Tortelloni med skinke og ost, kremet bacon, paprika og sopp

Tortelloni med skinke og ost, kremet bacon, paprika og sopp

4.03 (128)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Tortelloni med skinke og ost
250 g
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Baconterninger
150 g
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 671 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Eventuelle rester holder seg fint i en lufttett boks i kjøleskapet i noen dager.

Tilbered tortellonien som anvist på pakken.
Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen, løken og soppen i skiver. Skyll og finhakk gressløken.     
 Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha i løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 2–3 minutter, til grønnsakene er lett gylne. Ha baconet og grønnsakene i en stor serveringsskål, og bland inn crème fraîchen og gressløken. Smak til med salt og pepper.  
Med ønske om et godt måltid!
God middag!