Asiatisk nudelsalat med laks, hoisinsaus og ristede kjerner
Laktosefri

Asiatisk nudelsalat med laks, hoisinsaus og ristede kjerner

3.88 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser
En rask og enkel salat som ikke bare metter, men er full av gode, mektige smaker. En innertier!

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Kjerneblanding
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Chiliflak
½–1 pakke
Eggenudler
60 g
(Egg, Hvete)
Lime
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Hoisinsaus
¾ pakke
(Soya, Sesamfrø)
Laksefilet
135 g
(Fisk)
Hoisinsaus
¼ pakke
(Soya, Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 920 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok opp vann i en kjele til nudlene. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist kjerneblandingen og sitruskrydderet i 2–3 minutter, til kjernene er gylne. Ha kjernene over i en liten skål. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Skjær laksen i grove terninger. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek laksen i 3–4 minutter. Tilsett ¼ av hoisinsausen mot slutten av steketiden. Krydre med salt og pepper.   
Kutt limen i båter. Ha nudlene, kålsalaten og resten av hoisinsausen i en salatbolle. Press over saft fra limen, og bland godt. 
Dryss kjerneblandingen og ønsket mengde av chiliflakene over retten, og ha resten av limebåtene til å skvise over.   
God middag!