Laktosefri
Asiatisk nudelsalat med laks, hoisinsaus og ristede kjerner
3.88 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser
En rask og enkel salat som ikke bare metter, men er full av gode, mektige smaker. En innertier!
En rask og enkel salat som ikke bare metter, men er full av gode, mektige smaker. En innertier!
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Kjerneblanding
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Eggenudler
60 g
Lime
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Hoisinsaus
¾ pakke
Laksefilet
135 g
Hoisinsaus
¼ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 920 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp vann i en kjele til nudlene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist kjerneblandingen og sitruskrydderet i 2–3 minutter, til kjernene er gylne. Ha kjernene over i en liten skål.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skjær laksen i grove terninger. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek laksen i 3–4 minutter. Tilsett ¼ av hoisinsausen mot slutten av steketiden. Krydre med salt og pepper.
Kutt limen i båter. Ha nudlene, kålsalaten og resten av hoisinsausen i en salatbolle. Press over saft fra limen, og bland godt.
Dryss kjerneblandingen og ønsket mengde av chiliflakene over retten, og ha resten av limebåtene til å skvise over.
God middag!