Laktosefri
Crispy kyllinglår i wrap
med kålsalat og søt chilisausNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Grønn paprika
½ stk
Nektarin
1 stk
Lime
1 stk
Rødløk
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tortillalefser
4 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 674 kcal
- Fett:
- 21 g
- Karbohydrater:
- 90 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm kyllingen i ovnen ved 200 grader i omtrent 15 minutter.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt nektarinen i skiver, og limen i båter. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha kålsalaten, paprikaen, nektarinen og rødløken i en bolle. Skvis over saft fra limen, og bland det godt sammen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm og gyllen. Skjær kyllingen i mindre biter før servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen som anvist på pakken.
Server den søte chilisausen til retten.
God middag!