Crispy kyllinglår i wrap med kålsalat og søt chilisaus
Laktosefri

Crispy kyllinglår i wrap

med kålsalat og søt chilisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Grønn paprika
½ stk
Nektarin
1 stk
Lime
1 stk
Rødløk
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
674 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
90 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm kyllingen i ovnen ved 200 grader i omtrent 15 minutter.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt nektarinen i skiver, og limen i båter. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha kålsalaten, paprikaen, nektarinen og rødløken i en bolle. Skvis over saft fra limen, og bland det godt sammen.   
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm og gyllen. Skjær kyllingen i mindre biter før servering. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen som anvist på pakken. 
Server den søte chilisausen til retten.
God middag!