Fersk tagliatelle med kjøttdeig av storfe og linser med tomatpesto
Laktosefri

Fersk tagliatelle med kjøttdeig av storfe og linser med tomatpesto

4 (131)
Under 20 min
7 Ingredienser
Deilig, fersk pasta serveres her med chipotlekrydret kjøttdeig og en fyldig tomatpesto. En smakfull pastarett med litt sting.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Sjalottløk
½ stk
Kjøttdeig med linser
200 g
Chipotlemiks
¼ pakke
Tomatpesto
½–1 pakke
(Egg, Melk)
Tagliatelle
100–250 g
(Egg, Hvete)
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 935 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan vende ruccolaen inn i pastaen før servering hvis du heller vil det. Resten av krydderet kan også lagres i en tett boks, så har du deilig krydder til en senere anledning.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
 Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 4 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha i sjalottløken, og stek videre i 2 minutter. Smak til med chipotlemiksen. Vend inn ønsket mengde av tomatpestoen, og gi det hele et lite oppkok. Smak til med salt og pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn litt olivenolje.
 Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og smak til med olivenolje og salt.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med den revne osten.
Hvis du ikke bruker all den ferske pastaen kan du helt fint fryse den ned, eller ha den til lunsj eller middag senere i uken. 
God middag!