Fiskekaker av torsk og sei med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing
Roede
Glutenfri

Fiskekaker av torsk og sei

med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Rødbete
1 stk
Brokkoli
1 stk
Olje
½ ss
Gul løk
1 stk
Lofotburgere med torsk og sei
500 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Olje
½ ss
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
520 kcal
Fett:
14 g
Karbohydrater:
51 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetene, rødbetene og brokkolien kan kokes om du heller ønsker det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll potetene, og skrell rødbeten, og kutt dem i skiver. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Fordel potetene og rødbeten på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre. Fordel brokkolien på stekebrettet med potet- og rødbeteskivene de siste 12–15 minuttene av steketiden. 
 Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 5–10 minutter, til den er gyllen. Legg den stekte løken over på en tallerken. Stek fiskeburgerne i 4–5 minutter på hver side. Ha løken tilbake i pannen og stek videre i et lite minutt. 
 Server urtedressingen til retten. 
150 g Potet: 150 g Grønnsaker: 160 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!