Fiskekaker av torsk og sei med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing
Roede
Glutenfri

Fiskekaker av torsk og sei med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Rødbete
1 stk
Brokkoli
1 stk
Olje
½ ss
Gul løk
1 stk
Lofotburgere med torsk og sei
500 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Olje
½ ss
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 526 kcal
  • Fett: 14 g
  • Karbohydrater: 52 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetene, rødbetene og brokkolien kan kokes om du heller ønsker det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll potetene, og skrell rødbeten, og kutt dem i skiver. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Fordel potetene og rødbeten på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre. Fordel brokkolien på stekebrettet med potet- og rødbeteskivene de siste 12–15 minuttene av steketiden. 
 Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 5–10 minutter, til den er gyllen. Legg den stekte løken over på en tallerken. Stek fiskeburgerne i 4–5 minutter på hver side. Ha løken tilbake i pannen og stek videre i et lite minutt. 
 Server urtedressingen til retten. 
God middag!
150 g Potet: 150 g Grønnsaker: 160 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!