Roede
Glutenfri
Fiskekaker av torsk og sei med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Rødbete
1 stk
Brokkoli
1 stk
Olje
½ ss
Gul løk
1 stk
Lofotburgere med torsk og sei
500 g
Olje
½ ss
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 526 kcal
- Fett: 14 g
- Karbohydrater: 52 g
- Protein: 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Potetene, rødbetene og brokkolien kan kokes om du heller ønsker det.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene, og skrell rødbeten, og kutt dem i skiver. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Fordel potetene og rødbeten på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre. Fordel brokkolien på stekebrettet med potet- og rødbeteskivene de siste 12–15 minuttene av steketiden.
Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 5–10 minutter, til den er gyllen. Legg den stekte løken over på en tallerken. Stek fiskeburgerne i 4–5 minutter på hver side. Ha løken tilbake i pannen og stek videre i et lite minutt.
Server urtedressingen til retten.
God middag!
150 g Potet: 150 g Grønnsaker: 160 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!