Pasta casarecce i kremet spinatsaus med marinert svinebiff

Pasta casarecce i kremet spinatsaus med marinert svinebiff

3.97 (79)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Spinat
50 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Vann
2 dl
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 817 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, til det blir gyllent. La kjøttet hvile på en tallerken i 2 minutter før det kuttes i strimler.  
 Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll squashen og spinaten, og kutt squashen i terninger. 
 Ha litt ny olje i stekepannen du stekte kjøttet i, og stek rødløken og squashen i omtrent 3 minutter, eller til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, buljongen og 2 dl vann, og kok opp. Vend inn spinaten, og la det småkoke til spinaten har falt litt sammen. Smak til med sitruskrydderet, litt salt og pepper.
Riv osten over retten ved servering. 
God middag!