Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Marinert svinebiff
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Kremet spinatsaus
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Spinat
50 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke
Vann
2 dl
Servering
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 817 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 83 g
- Protein 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Marinert svinebiff: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, til det blir gyllent. La kjøttet hvile på en tallerken i 2 minutter før det kuttes i strimler.
- Kremet spinatsaus: Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll squashen og spinaten, og kutt squashen i terninger.
- Kremet spinatsaus, fortsettelse: Ha litt ny olje i stekepannen du stekte kjøttet i, og stek rødløken og squashen i omtrent 3 minutter, eller til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, buljongen og 2 dl vann, og kok opp. Vend inn spinaten, og la det småkoke til spinaten har falt litt sammen. Smak til med sitruskrydderet, litt salt og pepper.
- Servering: Riv osten over retten ved servering.