Karbonader med grønnsaker, couscoussalat og krydret paprikasaus
Roede

Karbonader med grønnsaker, couscoussalat og krydret paprikasaus

3.85 (176)
Under 30 min
8 Ingredienser
Her kombineres den tradisjonelle norske karbonaden med Nord-Afrikas ekvivalent til ris. Med en fyldig saus blir dette en spennende og mettende middag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Rødløk
½ stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Karbonader med grønnsaker
450 g
Olje
1 ss
Paprikasaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 891 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek karbonadene i ovnen på 180 grader varmluft i 8–10 minutter for å spare oppvask.

 Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
Skrell rødløken. Kutt rødløken, agurken og tomaten i terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen og grønnsakene i en salatbolle, og vend inn litt saft fra sitronen, 1 ss olivenolje, litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme. 
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
God middag! 
  Karbonader m / grønnsaker: 150 g Couscoussalat: 225 g Saus: 2 ss Energiinnhold: ca. 460 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roedeappen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!