Roede
Karbonader med grønnsaker, couscoussalat og krydret paprikasaus
3.85 (176)
Under 30 min
8 Ingredienser
Her kombineres den tradisjonelle norske karbonaden med Nord-Afrikas ekvivalent til ris. Med en fyldig saus blir dette en spennende og mettende middag.
Her kombineres den tradisjonelle norske karbonaden med Nord-Afrikas ekvivalent til ris. Med en fyldig saus blir dette en spennende og mettende middag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- salt
- pepper
Fullkornscouscous
125 g
Persillade
1 pakke
Rødløk
½ stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Karbonader med grønnsaker
450 g
Olje
1 ss
Paprikasaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 891 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek karbonadene i ovnen på 180 grader varmluft i 8–10 minutter for å spare oppvask.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
Skrell rødløken. Kutt rødløken, agurken og tomaten i terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen og grønnsakene i en salatbolle, og vend inn litt saft fra sitronen, 1 ss olivenolje, litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
God middag!
Karbonader m / grønnsaker: 150 g Couscoussalat: 225 g Saus: 2 ss Energiinnhold: ca. 460 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roedeappen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!