Kyllingfilet med jasminris, bearnéssaus, og grønn salat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
4 Ingredienser
En enkel rett med få ingredienser og masse gode smaker. Stekt kylling med en fyldig bearnéssaus en klassiker for de fleste!
En enkel rett med få ingredienser og masse gode smaker. Stekt kylling med en fyldig bearnéssaus en klassiker for de fleste!
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- eplesider- eller hvitvinseddik
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
75 g
Delt kyllingfilet
180 g
Bearnéssaus
½ pakke
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
½ ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 772 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 65 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne grønnsaksrester i salaten om du har det liggende. Hvis du har litt tørket estragon, kan du vende litt av den inn i risen.
Tilbered risen som anvist på pakken. Husk å tilpasse vannmengden til rismengden.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Ta stekepannen av varmen, og la kyllingen hvile frem til servering.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og tørk salaten. Ha salaten i en salatbolle, og vend inn ½ ss olivenolje og ½ ss eddik.
God middag!
God middag!