Kyllingfilet med jasminris, bearnéssaus, og grønn salat

Kyllingfilet med jasminris, bearnéssaus, og grønn salat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
4 Ingredienser
En enkel rett med få ingredienser og masse gode smaker. Stekt kylling med en fyldig bearnéssaus en klassiker for de fleste!

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider- eller hvitvinseddik
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
75 g
Delt kyllingfilet
180 g
Bearnéssaus
½ pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
½ ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 772 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne grønnsaksrester i salaten om du har det liggende. Hvis du har litt tørket estragon, kan du vende litt av den inn i risen.

Tilbered risen som anvist på pakken. Husk å tilpasse vannmengden til rismengden. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Ta stekepannen av varmen, og la kyllingen hvile frem til servering.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og tørk salaten. Ha salaten i en salatbolle, og vend inn ½ ss olivenolje og ½ ss eddik. 
God middag! 
God middag!