Mørkokte svinekjaker i soppsjy med rødkål, brokkoli og potetmos

Mørkokte svinekjaker i soppsjy

med rødkål, brokkoli og potetmos
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Saftig og mørkokt svinekjøtt sammen med en god saus er en favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Mørkokte svinekjaker
300 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
614 kcal
Fett:
29 g
Karbohydrater:
46 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Kok opp vann i en kjele. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett soppsausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter. Dra gjerne kjøttet fra hverandre med to gafler før servering. 
 Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien og hvitløken i 3 minutter under omrøring. Tilsett rødkålen og 1 ss smør, og stek det hele på lav varme i 3 minutter til. Krydre med litt salt og pepper.
Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
God middag!