Mørkokte svinekjaker i soppsjy
med rødkål, brokkoli og potetmosNy oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Saftig og mørkokt svinekjøtt sammen med en god saus er en favoritt.
Saftig og mørkokt svinekjøtt sammen med en god saus er en favoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Potetmos
500 g
Mørkokte svinekjaker
300 g
Soppsaus
1 pakke
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 614 kcal
- Fett:
- 29 g
- Karbohydrater:
- 46 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp vann i en kjele. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett soppsausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter. Dra gjerne kjøttet fra hverandre med to gafler før servering.
Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien og hvitløken i 3 minutter under omrøring. Tilsett rødkålen og 1 ss smør, og stek det hele på lav varme i 3 minutter til. Krydre med litt salt og pepper.
Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
God middag!